Ett nytt kapitel

Jag har flyttat tillbaka ner till Skåne igen. Saknaden av familjen blev alldeles för stor och jag vill bo nära hemma igen och kunna få träffa familjen när jag vill. Jag jobbar kvar på Looklet ett tag till och bor hos min syster för tillfället. Dock saknar jag min lilla stuga så himla mycket. Och omgivningen i Handen där jag bodde. Där jag hade nära till skog och natur. 
 
Jag bor iallafall inte mitt inne i stan och jag kan komma ut i naturen lite här nere också. Det är dock mest åkrar och fält här, men det är fint ändå. 
 
Hösten är på väg nu och det är alldeles underbara morgnar med lite kylig, men frisk luft och det ligger en slöja av dimma över åkrarna här i Nordanå varje morgon. 
Det här är min absoluta favorit tid på året. När det börjar bli lite kallare och friskare ute och alla gröna nyanser snart kommer ändras till en färgbomb i naturen. 
Det är lite ledsamt egentligen för det är ju början på vintervilan för naturen och den förbereder sig för kallare och mörkare dagar, men det är ändå vackert trots allt. 
Det är lite bitterljuvt och jag älskar det!