Det behövs ingen rubrik för detta inlägg.

Alltså! Jag tänkte inte gå till Gröna Lund igår. Men så fick jag sluta jobbet lite tidigare och tänkte att jag kunde åka dit och se ifall jag kom in trots allt. 
 
OJ vad jag är glad att jag gjorde det.
 
Hollywood Vampires spelade på Grönan och jag ville dit, men jag hade skola och jobb så jag kunde inte ställa mig i kö tidigt som min kompis gjorde (Hon var där 4 på MORGONEN! Galen!) Därför tänkte jag att det säkert skulle vara fullt med folk när jag slutade jobb, men jag fick sluta lite tidigare som sagt så jag tänkte varför inte? Jag har ändå Gröna kortet (vilket innebär gratis inträda hela sommaren! SÅ värt). Drog med mig H och åkte dit. 
 
Wow! De var grymma! Eller så var det bara känslan av att vara så nära ALICE COOPER, JOE PERRY och herr Crybaby, Edward Scissor Hands, Willy Wonka, Madhatter, Tonto, Rango, Sweeney Todd, Donnie Brasco, Gilbert Grape, Don Juan, Captain Jack Sparrow himself -JOHNNY DEPP. 
 
Jag hade självklart kameran med mig, men det var svårt att få bra bilder med så mycket folk i publiken och en plats en bit ifrån scenen. Men tacka gud för mitt 28-300mm objektiv! Och H som är längre än mig ;) Vi delade på min kamera.
0 kommentarer publicerat i Diary
Taggar: Alice Cooper, Gröna Lund, Hollywood Vampires, Joe Perry, Johnny Depp, Konsert, Musik, Rock