Oh deer, oh deer

Äntligen! 
 
Jag har försökt fånga rådjur på bild (ute i det fria) hur länge som helst nu. Varje gång jag har haft med kameran ut har jag inte sett några rådjur och när jag inte haft med kameran har jag sett de. 
 
Jag vet att de finns här i området där jag bor, för jag har sett flera stycken, men jag har som sagt aldrig lyckats fånga de på bild. 
 
Förrän idag! Pratade med Fredrik häromdagen som sa att han brukar se rådjur när han går ner till jobbet runt 6 på morgonen så imorse när jag ändå inte kunde sova så tog jag på mig mina myskläder och kameran runt halsen och gick ut. 
 
Och tänk, där stod de helt plötsligt. Mitt framför mig. En hane och en hona. Jag gick försiktigt fram så nära jag kunde komma och tog några bilder. Efter en liten stund gick de vidare in i buskagen, men det mötet räckte för mig och gjorde hela min morgon. Att få möta djur ute i det fria, i deras territorium, deras hem, på deras mark är magiskt för mig. 
 
Jag gick vidare på en liten promenad och tog några foton till. Det är underbart att vara ute så tidigt nu på sommaren. Det är alldeles tyst och lugnt och ljuset är så fint. 
En kommentar publicerat i Diary
Taggar: Natur, dagbok, morgon, rådjur
#1 - - Liene Svärd:

Så fina bilder!

Svar: Tack så mycket ☺️
Sofie Brodin