Senior Sofie?

Jag fick en ny säng idag. Lite skillnad på denna och min förra. Denna är ju en delux version. Eller som min svåger sa: "Det är ju en sån där senior säng". haha 
 
Jag känner mig iallafall som prinsessan på ärten. Utan ärten.
 
0 kommentarer
publicerat i Diary
Taggar: dagbok, delux, kungsängen, prinsessa, senior, säng, ärten

En ny bok till min samling.

Åh! Min sista jobb-dag hos familjen för sommaren var igår. Jag hämtade alla tre från fritids och förskola och vi lekte "Taurus/Daidalos" när vi kom hem, sen lagade jag mat åt de. När jag skulle gå fick jag en present. 
 
En fotobok! :D Jag som samlar på fotoböcker blev verkligen så himla glad, och det roliga är att jag såg att de skrivit om några fotografer som varit och föreläst hos oss i klassen. Ska bli kul att läsa.
 
Och när jag nästan precis skulle gå, kom C med en present också. Hon hade målat en ring till mig. Alltså! ♥ Jag hoppas verkligen att det löser sig så att jag kan passa de igen till hösten.
 
0 kommentarer
publicerat i Diary
Taggar: Rosa, dagbok, daidalos, fotobok, fotografer, fritids, föreläsning, förskola, hösten, nanny, present, ring, sommar, taurus

But I don't drink coffee

På väg hem från en kaffe-dejt med bästis. Fast att vi bor i samma stad träffas vi inte så ofta som jag hade velat. Svårt att hitta tillfällen när båda kan. Ibland lyckas vi dock och då gäller det att prata ikapp om allt som hänt. :)

Visa fler inlägg