Revaxör

Min smärta i örat är nästan helt borta nu. Jag har legat i sängen sedan i söndags och har i princip bara sovit, tuggat Ipren och tittat på Empire. 
 
Jag ringde vårdcentralen här i Handen igår och sa att jag ville boka en tid för att jag hade ont i örat. Hon sa bara att de hade lång kö och att de ville att man ska vara skriven där för att få en tid. Suck. Hon hänvisade till Närakuten eller Öron/Näsa/Hals (man kan tydligen gå dit utan remiss nu enligt henne). Hon tipsade även om att prova Revaxör. 
 
Jag gick till Apoteket och köpte Revaxör och provade igår och idag. Smärtan har släppt lite och nu är det bara en hint av lock kvar. Det släpper väl det också snart hoppas jag. Fy vad man blir klen när man har ont. Har legat med mina gardiner nerdragna och typ täcket över huvudet i två dagar nu. Som tur är har det inte varit något vidare väder ändå. Dock har jag missat en dags arbete pga det vilket inte är bra, men jag hade så himla ont i söndags och jag kände mig alldeles febrig. Jag trodde verkligen att jag hade fått öroninflammation. Vi badade ju i sjön i fredags och det var inte direkt någon värme i varken vattnet eller uppe i luften. 
 
En kommentar publicerat i
Taggar: apoteket, dagbok, revaxör, smärta, vårdcentralen, öra
#1 - - Sarah:

Va skönt att den nästan e borta :)

Svar: Ja! Tack :)
Sofie Brodin