Jag kan vänja mig vid detta

Jag ställde 8 st alarm imorse. Bara tanken på att jag inte fick missa min buss som gick 06.15 gjorde antagligen mig så stressad att jag inte kunde sova på nästan hela natten. Jag somnade naturligtvis till lite halvt precis innan klockan skulle ringa. Därför snoozade jag alla 8 alarm också. Vaknade dock av mig själv kl 5 ungefär med ett ryck. Trodde klockan var 6.
 
Var tvungen att gå hemifrån senast 5.50 för att jag skulle hinna med min buss. Pendeltågen är inställda pga spårarbete fram till mitten på augusti. Såklart. Därför måste jag ta en buss till Farsta Strand och sedan hoppa på pendeltåget där istället. 
 
Jag hade som tur är föreberett det mesta inför resan igår så jag packade bara ner de sista kläderna som hängde på tork, tog på mig kläderna jag lagt fram som "reskläder", åt frukost (ja, jag hann till och med äta frukost) och gick hemifrån 5.45. (stark arm-emoji). Jag hann alltså med både buss och tåg. 
 
SJ har en kampanj där man betalar halva priset på 1:a klass biljetter på dagtiderna på tågen nu så jag hade bokat en 1:a klass biljett till idag. OJ vilken lyx. Kaffe (hur mycket man vill) och frukost ingår. Sätena är typ 1 dm bredare än i 2:a klass och man kan sitta på en "ensamplats". Sjukt lyxigt känns det. Jag vill inte åka 2:a klass någonsin igen. Om det ändå vore så väl att jag hade pengar att alltid åka 1:a klass.
 
2 timmar kvar av resan nu. Ska försöka sova lite för jag är så trött att mina ögon svider.
 
En kommentar publicerat i
Taggar: Första klass, Kaffe, Stockholm, dagbok, frukost, malmö, sj, tågresa
#1 - - Sarah:

Vilken tur att du hann ändå :)

Svar: Ja verkligen! :)
Sofie Brodin