Längesen

Det var längesen jag fick upp ett inlägg här. Jag tänkte ju att jag skulle komma igång ordentligt med bloggen igen och lägga upp minst två inlägg om dagen. Det gick sådär. 
 
Jag var nere i Skåne förra veckan och hade fullt upp hela veckan. Det var bröllopsfotografering, barnfotografering och en hel massa mys med familjen. Veckan gick som vanligt alldeles för fort. Jag saknar inte Malmö, men jag saknar min familj massor. 
 
Nu är jag tillbaka i Stockholm igen. Jag har inte fått något jobb än, men jag ska på en jobb intervju den 8 Augusti. Jag håller tummar och tår att jag får det, för det verkar vara ett himla kul jobb. Jag har lite strö jobb än så jag får in lite pengar iallafall. 
 
Idag står redigering av bröllopsbilder på schemat och i eftermiddag åker jag in till stan för att gå på Gröna Lund och se Lionel Richie med några kompisar. 
 
(Det är tillfällen som dessa som jag verkligen hade behövt ha ett bra skrivbord och två skärmar)
0 kommentarer
publicerat i
Taggar: Bröllop, Fotografering, Gröna Lund, Skåne, Stockholm, barn, danmark, familj, intervju, jobb, lionel richie, malmö, porträtt, redigering, skrivbord, tårnby

Dagens kontor

 
Idag sitter jag hos min syster och jobbar. Jag fotograferade ett bröllop i helgen och jag sitter nu och redigerar bilderna de har valt ut. Jag har öppnat fönstret så det kommer in frisk luft och jag hör fåglarna kvittra där ute. 
 
Snart kommer mamma ut och sen i eftermiddag åker jag in i stan till lillasyster. Imorgon väntar ett fotojobb och lunch hos pappa. 
0 kommentarer
publicerat i Fotografering
Taggar: Blå, Bröllop, Fotografering, Himmel, Utsikt, bilder, dagbok, fåglar, kontor, redigering, retusch, sommar

Jag kan vänja mig vid detta

Jag ställde 8 st alarm imorse. Bara tanken på att jag inte fick missa min buss som gick 06.15 gjorde antagligen mig så stressad att jag inte kunde sova på nästan hela natten. Jag somnade naturligtvis till lite halvt precis innan klockan skulle ringa. Därför snoozade jag alla 8 alarm också. Vaknade dock av mig själv kl 5 ungefär med ett ryck. Trodde klockan var 6.
 
Var tvungen att gå hemifrån senast 5.50 för att jag skulle hinna med min buss. Pendeltågen är inställda pga spårarbete fram till mitten på augusti. Såklart. Därför måste jag ta en buss till Farsta Strand och sedan hoppa på pendeltåget där istället. 
 
Jag hade som tur är föreberett det mesta inför resan igår så jag packade bara ner de sista kläderna som hängde på tork, tog på mig kläderna jag lagt fram som "reskläder", åt frukost (ja, jag hann till och med äta frukost) och gick hemifrån 5.45. (stark arm-emoji). Jag hann alltså med både buss och tåg. 
 
SJ har en kampanj där man betalar halva priset på 1:a klass biljetter på dagtiderna på tågen nu så jag hade bokat en 1:a klass biljett till idag. OJ vilken lyx. Kaffe (hur mycket man vill) och frukost ingår. Sätena är typ 1 dm bredare än i 2:a klass och man kan sitta på en "ensamplats". Sjukt lyxigt känns det. Jag vill inte åka 2:a klass någonsin igen. Om det ändå vore så väl att jag hade pengar att alltid åka 1:a klass.
 
2 timmar kvar av resan nu. Ska försöka sova lite för jag är så trött att mina ögon svider.
 
En kommentar
publicerat i
Taggar: Första klass, Kaffe, Stockholm, dagbok, frukost, malmö, sj, tågresa
Visa fler inlägg