Fyra rådjur och en bunke äpplen

Jag hade bestämt mig för att åka på en foto utflykt idag. Att ta en dag och utforska nya platser med min kamera, fylla på både energi- och bildförrådet och för att rensa lite tankar. Min plan var att ta den tidigaste bussen till Tyresta Nationalpark. Jag har aldrig varit där, men jag har hört att där ska vara väldigt vacker natur. Dock kom jag hem sent igår efter att jag jobbat hos barnen, så imorse när klockan ringde bestämde jag mig för att istället ta lite sovmorgon och ta en "fixa och städa" dag hemma.
 
När jag vaknade och drog upp rullgardinen och tittade ut i trädgården stod där 4(!) rådjur och mumsade på äpplen som min hyresvärd kastat ut för någon dag sedan.

Hade jag åkt iväg på min utflykt så hade jag missat de, så jag gjorde rätt val när jag valde att stänga väckarklockan och sova lite till. 

De mumsade på medan jag stod och tittade på och kände hur mitt energiförråd fylldes. Jag kunde riktigt känna hur min kropp fylldes av både energi och glädje. Jag älskar djur och natur och min kropp och själ älskar det också, jag mår så himla bra av det.
 
 
2 kommentarer publicerat i Natur, Photography;
Taggar: 2016, Foto, Natur, december, djur, rådjur, snö, trädgård, vinter, äpplen
#1 - - Sara Glavin:

Åh vad härligt! :)

Svar: Ja det var så fint! :)
Sofie Brodin

#2 - - Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm:

Kul att du fick se rådjuren, de är söta :)

Svar: Ja det finns många här så jag ser de hela tiden men de är lika fina varje gång 😍
Sofie Brodin