Kafé Kagan

Okej, jag är officiellt sämst på att blogga. 
 
Häromdagen ringde min syster mig och fick med mig ut på en liten roadtrip. Vi körde till ett ställe som vi väldigt länge sagt att vi ska åka till. Yangtorp. Ett kinesiskt meditationscenter som ligger mitt ute i skogen vid Hörby. Så himla mäktigt att vara där. Lägger upp lite bilder i ett eget inlägg, det jag vill berätta om nu är ett kafé/en liten affär som ligger en liten bit ifrån Yangtorp.
 
Kafé Kagan. Det är inspirerat av barnprogrammet Pettson och Findus.
 
När min syster berättade om det och sa att det är som taget ur barnprogrammet tänkte jag, ja men hur likt kan det vara?!

När vi kom dit blev jag förvånad. Det ser ut PRECIS som i sagan! Till och med mannen som äger det ser ut som Pettson!! Helt galet. Jag blev förälskad i stället direkt och kommer åka dit många fler gånger. Rekommenderas!! De gör ingen reklam för stället utan litar på ryktesvägen. Alltså! Jag är så imponerad och som sagt helt förälskad! Jag vill bo där! På riktigt.

Stockholm bound

Nu sitter jag på tåget på väg till Stockholm där jag ska vara fram tills söndag eftermiddag. Det blir lite möten och så en massa trevligheter med min finaste Sara ♥
 

En dag med pappa och syster ♥

Idag var jag uppe tidigt igen och åkte till pappa. Jag tog med honom ut på en liten promenad, ner till "Vinsthörnan" för att skriva och lämna in lite hästar. Han var glad att få komma ut igen och att få vara "normal" för en stund kändes det som. ♥
Efteråt åkte jag in till stan för att äta lunch med en gammal kollega. Det är så tråkigt att inte träffa de varje dag. När min syster hade fixat sitt hår kom hon in i stan och hämtade upp mig. Vi åkte till bo01 och tog en fika och gick en runda. Fotograferade massor också. Så underbart vårväder! Snälla låt det stanna!

Visa fler inlägg