Dags för ett nytt äventyr

En enkel biljett till Stockholm. Ingen återresa. 
 
Imorgon flyttar jag dit. Till staden jag sagt att jag aldrig vill bo i. Det känns lite konstigt att jag då valt att nu flytta dit. Fast det är ju inte för alltid. För tillfället är det bara för 10 månader. Jag ska läsa två terminer foto (Japp, ännu mer foto) på Kulturama. 
 
Jag har en kompis som gått denna utbildning och som rekommenderade den. Det är en två-årig linje, men eftersom jag redan läst två år i USA kom jag in på sista året direkt och ska alltså bara gå två terminer. Ett skolår. 
 
Så nu ska jag då ge mig ut på ett tredje äventyr. Dock känns det skönt att det är så pass nära familjen ändå denna gång. Jag flyttar, men är iallafall i samma land och samma tidszon. Och "bara" 4,5 timme bort med tåg.
 
När jag skulle säga hejdå till min systerson tidigare ikväll (efteratt vi varit hos pappa och fixat iordning hans balkong) blev det lite jobbigt och känslosamt. Han tittade på mig och gav mig sedan en extra kram. Lite längre och lite hårdare. Då kom det lite tårar. Det är alltid jobbigt att säga hejdå,
 
men det är alltid lite extra jobbigt att säga hejdå till syskonbarnen. ♥