♥ SkinCity ♥

Jag har sedan ett tag tillbaka haft problem med rodnad på mina kinder (och nu också min haka). Min läkare har konstaterat att det är Rosacea och jag har fått en kräm utskriven av henne som jag (när jag kommer ihåg...) smörjer på mina problemområden, morgon och kväll. Jag tar även ibland (först-slungad) honung och har som ansiktsmask.
 
Jag köpte för ett tag sedan en ansiktstvätt för känslig hy från Blondinbellas egna märke, men den tog slut för någon vecka sedan och jag har sedan dess använt min duschtvål. Inte det bästa, jag vet, men jag tog det jag hade hemma. Nu har jag hittat en ny rengöringskräm för mitt ansikte. Från Dermalogica. Den heter UltraCalming Cleanser och jag köpte den på SkinCity. Köpte även en liten handduk som jag ska ha bara till ansiktet. Fick paketet idag och jag fick en massa saker med på köpet.

Förrutom det jag beställt fick jag några prover:

Dermalogica AGE smart - Skin renewal
Ett kit som innehöll: 

Decléor Prolagéne lift 5ml
En återuppbyggande anti age-creme. Ger fastare hud med mer spänst, färre synliga linjer och rynkor. Ger ett naturligt ”lyft” och lyster. Stärker hudbarriären, verkar fuktighetsgivande, lugnande och mjukgörande. Lätt doft och silkeslen konsistens som snabbt går in i huden.

Elemis Pro-collagen oxygenating night cream 2ml
Nattcremen som har en kliniskt bevisad effekt och bidrar till att öka syrenivåerna i huden har en specifik sammansättning som är avsedd att bidra till hudens naturliga föryngringsprocess.

Hm... Nu när jag tänker efter, hur gammal tror de att jag är? Allting är typ anti-age ... Äsch, det var gratis, så Tack! till SkinCity. Fick även en liten söt figur med. En Kokeshi

Jag kommer definitivt handla på SkinCity igen. ♥