Hatkärlek till hösten

Det är höst. Det är grått. Det är kallt. Det är mörkt. 

Det charmiga med hösten har försvunnit och nu är det bara trist och tråkigt. Alla färgerna har försvunnit, solen är oftast långt bakom alla gråa moln, det regnar, det är kallt och det är mörkt när man går till jobb och det är mörkt när man går hem från jobb.
 
Jag har ingen inspiration just nu. Det har varit mycket stress och press både i jobb och privat och min kropp säger ifrån igen. Blodtrycksfall, förkylning, trötthet och allmänt depp. Min kropp orkar inte med. 
 
Jag fick en liten energikick när jag var och fotograferade en kompis kusin häromdagen och jag fick lite kattungemys, men annars är det mest jobbigt. Det är mycket på jobb och jag orkar inte ta tag i något när jag kommer hem om dagarna. På helgerna är det oftast fullbokat och helgerna springer iväg utan att min kropp hinner vila upp sig. Oftast är det ju roligheter på helgerna, men det tar ändå på energin. Jag vet inte hur jag ska få upp energin igen. Jag vet inte hur jag ska fylla på igen. Det som fylls på töms på en gång. 
 

Febrig och dann

Okej, här händer det inte så mycket. Har varit sjuk och inte haft energi till att ta tag i någon redigering av foton jag tagit. Jag har iallafall fotat en del, så det kommer lite bilder och kanske någon video snart :) 
 
Har varit sjuk sedan i måndags (det började egentligen förra fredagen med illamående). Förkyld och feber. Det blev bättre i onsdags så jag jobbade i torsdags, men igårkväll/natt kom febern tillbaka. Fick dessutom ett blodtrycksfall mitt i natten när jag skulle gå på toa så jag fick lägga mig på soffan och vila bort det innan jag kunde gå upp och lägga mig. 
 
Ringde och sjukanmälde mig till Mattssons för en liten stund sen och nu ligger jag nerbäddad i bäddsoffan under mitt stora tjocka sköna täcke, med en kopp te i handen och Harry Potter på datorn. Får se om jag orkar ta tag i lite redigering senare. 
Visa fler inlägg