Study session - mushy brain

Sitter i biblioteket i skolan och försöker få iordning mitt sista arbete i min portfolio-klass. Lättare sagt än gjort när min hjärna känns som scrambled eggs och jag lyckas tänka på en massa andra saker som jag inte borde tänka på just nu. Eller överhuvudtaget för den delen. 
 
Jag kan inte koncentrera mig på det jag måste göra och mina tankar vandrar till andra saker varannan minut. 
 
Det är mycket tankar just nu. Vad händer när jag kommer hem? Vill jag vara kvar i Sverige? Vill jag tillbaka till USA? Varför vill jag isåfall tillbaka till USA? Vad finns det för mig att hämta här? Kommer jag trivas hemma i Sverige? osv. 
 
Det är en bara vecka kvar av skolan här. Eller 3 dagar rättare sagt. Jag har final exams på Måndag, Onsdag och Torsdag och sen är jag klar. Jag "tar studenten" på lördag. Det är helt galet vad snabbt tiden har gått. Och nu är jag på samma ställe jag var innan jag flyttade hit. Vad vill jag göra? 
 
 

Klantiga Sofie

Jag har varit klantig och råkat radera hela min blogg design som jag suttit och slitit med flera timmar och dagar. 
 
Därför ser min design knasig ut just nu. Håller på att jobba på att ordna upp den igen, men det tar lite tid eftersom det är mycket i skolan nu så jag hinner inte sitta ner och ordna med bloggen just nu. 
Visa fler inlägg