Kvällslektion

Idag har jag kvällslektion. 5pm-10.05pm.
 
Inget kul eftersom bussarna i denna stad är efterblivna och slutar gå kl 9pm. Trots att så många studenter har kvällslektioner och ska ta sig till Isla Vista efter skolan. Det innebär att man får ta bussen från skolan ner till transitcenter (typ centralstationen) och därifrån byta till en buss som tar ca 50 minuter hem till Isla Vista. Jag slutar 10.05pm och är hemma runt 11.30pm-12pm. Hatar dessa dagarna! Två dagar i veckan har jag det så.
 
Jag hoppas att vi kommer få sluta tidigare ett par av lektionerna iallafall. 
0 kommentarer
publicerat i
Taggar: 2014, Buss, Isla Vista, Skola

Promenad i Isla Vista

Var nyss ute och gick en runda med Sanna. Så härligt väder, inte för kallt och inte för varmt, och så fin solnedgång. Någon dag ska jag ta mig i kragen och gå ner med min systemkamera och ta några foton. Jag som älskar solnedgångar kan ju inte INTE fotografera de här. 

Nu får jag nöja mig med att lägga upp ett crappy iPhone-foto.

0 kommentarer
publicerat i Diary
Taggar: Beach, Hav, Himmel, Isla Vista, Natur, Nature, Sol, Solnedgång, Strand, Sun, Sunset

Första läxan för terminen klar

Då är skolan igång på riktigt igen. Det känns som sagt bra med rutiner igen och att få komma igång och skapa kreativt igen. 
 
Min första läxa är jag dock inte helt nöjd med, men den blev klar i tid iallafall, sedan kan jag alltid göra om den om det skulle behövas. 
 
Vi skulle göra en annons för någon produkt. Vi fick välja helt fritt. Jag valde att göra en annons för en kalender-app till smartphones. 
 
 
Visa fler inlägg